вторник, 2 юли 2013 г.

Елизабет Гутиерес защитава връзката си с Уилям Леви


Елизабет Гутиерес реши да наруши мълчанието си и излезе в защита на връзката си с Уилям Леви. Поводът - огромният брой слухове и спекулации в медиите, опитващи се да припишат интимни отношения на Уилям с колежката му от теленовелата "Бурята" ("La Tempestad") Химена Наварете.

"Много пъти съм искала да пиша, но се спирам заради това коя съм и заради мъжа, с когото съм. Защото нещата могат да бъдат интерпретирани неправилно. Хората, които не познават Уилям като човек, приканвам да го опознаят", написа Елизабет в Туитър.

"Той е един от хората с най-благородни сърца, които познавам. Има причина той да е там където е, защото животът ти дава това, което и ти даваш. И Бог му дава точно това, което той заслужава."

Съобщението на Елизабет дава ясно да се разбере, че тя е щастлива със семейството си и че е наясно, че слуховете са част от кариерата, която двамата са избрали.

"За себе си мога да кажа, че съм жена, която сама взема решенията си. Харесвам живота, който водим заедно и който сме избрали да живеем. А хората ще продължат да говорят. Добре, това е част от света, който избрахме. Но в крайна сметка, в една връзка има само двама души."

Трябва да отбележим, че това не е първият път, когато на Уилям се приписват връзки с негови колежки от теленовелите и най-вероятно няма да бъде и последният.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!