понеделник, 29 юли 2013 г.

Актьори и герои в теленовелата "Първата дама"Заглавие БГ: Първата дама
Оригинално заглавие: Primera Dama
Компания: Caracol
Година на заснемане: 2011-2012
Място на заснемане: Богота и Картахена, Колумбия
Основна музикална тема: “Primera Dama” на Николас Товар
Брой международни епизоди: 95
Сценарист: Себастиан Аарау
Теленовелата е римейк на оригиналната чилийска продукция “Primera Dama” от 2010 година.

Сюжет
Палома е момиче със скромен произход, което като много жени в нейното положение,  мечтае да се издигне икономически и социално. Но за разлика от мнозина, тя няма да се интересува какво трябва да направи, за да го постигне, без да мисли за последствията, които ще предизвикат действията й.

Пристигайки в големия град, благодарение на чара си, тя успява да уреди да присъства на премиерата на мюзикъла на театралния режисьор Мариано, където ще бъде и кандидата за президентския пост Леонардо Сантандер.

Тя вече знае какво иска: да стане Първата дама на страната. Но за да го постигне, ще трябва да се откаже от любовта си към Мариано, да спечели доверието на политика и най-вече това на съпругата му, която не подозира, че ще отвори вратите на дома си за жената, която ще разруши напълно семейството й и ще помогне на мъжа й да получи президентския пост.

Палома (Карина Крус)
Млада жена от провинцията. Мечтае за бляскав живот сред бижута и лукс, които заплатата й на сервитьорка на й позволява. Притежава забележителна красота, интелигентност, бърза мисъл и способност да открива слабостите на хората. Баща й, ел Диабло Хосе, е изоставил нея, майка й и братята й, когато е била малка.

Карина Крус
Рождено име: Карина Крус Аренас
Дата и място на раждане: 18 април 1983; Кали, Колумбия.
Актуална възраст: 30 години
Зодиакален знак: Овен
Семейно положение: Неомъжена
Образование и кариера: Ражда се и израства в Кали, Колумбия. Там учи моден дизайн и се занимава с износ на дамски облекла за Мексико и Еквадор заедно със своя приятелка. Участва в третото издание на риалити формата “Protagonistas de Telenovela” в Колумбия и след неговия край остава в Богота, където в продължение на 3 месеца очаква предложения за работа като актриса. След като не й предлагат нищо интересно, решава да се върне в Кали при семейството си. Близо 2 години по-късно се връща в Богота, но по въпроси свързани с компанията й за моден дизайн и се среща със своя голяма приятелка и вече популярна актриса, с която се е запознала в риалити шоуто. Тя я убеждава да се яви на кастинг и така започва работа в сериала „Бащи и синове“ (“Padres e Hijos”) и получава малка роля в теленовелата „От обич“ (“Por Amor”).  След това решава да си пробва късмета и в други държави и заминава за Мексико, където остава около 2 години и работи в агенция за модели и участва в реклами и публични кампании. Явява се на кастинги за различни теленовели, но не получава роля в никоя от тях. По времето, когато живее в Мексико, често пътува до Колумбия, където се снима в сериала „Съдбовни решения“ (“Decisiones”) и „Такъв е животът“ (“Asi es la Vida”). В крайна сметка се връща в Богота, явява се на кастинг и получава роля в теленовелата на Каракол „Чаровникът“ (“El Encantador”). През 2009 работи за Телемундо в „Тримата Викторино“ (“Los Victorinos”), заедно с Роберто Манрике. През 2010 участва с по-значима роля в колумбийско-венецуелската продукция на Веневижън Интернешънъл „Салвадор – спасител на женски сърца“ (“Salvador de Mujeres”).
Популярни роли в теленовели: Клаудия в „Тримата Викторино“ (“Los Victorinos”), Лула в „Салвадор – спасител на женски сърца“ (“Salvador de Mujeres”), Каталина в „Семейни тайни“ (“Secretos de Familia”), Консуело в „Наследниците дел Монте“ (“Los Herederos del Monte”).

Леонардо Сантандер (Кристиан Мейер)
Този успешен и интелигентен мъж се е прицелил в президентския пост на Републиката и притежава политическото призвание и лидерство, за да го получи. Напълно наивен по отношение на жените и не особено емоционален. Той е егоцентрик и жаждата му за власт ще го отдалечи от съпругата му и двете им деца. Когато се запознава с Палома, веднага се чувства привлечен от нея и връзката им се засилва, когато тя се оказва единствената способна да му помогне да възвърне шансовете си за президентския пост.

Кристиан Мейер
Рождено име:  Кристиан Дитрих Мейер Сендер
Дата и място на раждане: 23 юни 1970; Сан Исидро, Лима, Перу;
Актуална възраст: 43 години
Зодиакален знак: Рак
Височина: 188 см
Очи: кафеви
Семейство: Майка – Гладис Сендер (Мис Вселена 1957); баща – Антонио Мейер (перуански политик); сестра – Карина Мейер Сендес.
Семейно положение: Разведен
Бивша съпруга: Марисол Агире (1995-2008)
Деца: 3 от Марисол Агире – Стефано (1996), Тайра (2001) и Джиа (2003)
Популярни бивши гаджета: Хенесис Родригес – актриса.
Образование и кариера: Учил е в католическото училище Champagnat, а през 1992 година се дипломира по специалността „Графичен дизайн“. Още от 12-годишна възраст започва да пее и композира песни в различни музикални групи. На 17 години формира групата Arena Hash заедно с Педро Суарес-Вертис, Патрисио Суарес-Вертис и Артуро Помар мл. След нейното разпадане започва солова кариера и издава албума “No me acuerdo quien fui” („Не помня кой бях“) - написан, композиран и продуциран от самия него. След неговия успех издава втори албум “Primero en Mojarme”, а по-късно се появява и най-популярният му в международен план – “Once Noches”
Получава международна слава като актьор от теленовели, като кариерата му започва с „Врабче“ (“Gorrion”) през 1994 година, а през 1998 се снима в „Лус Мария“ (“Luz Maria”) заедно с Анджи Сепеда. Освен в телевизията, участва и в киното с филмите „Не го казвай на никого“ (“No se lo digas a nadie”) от 1998 и „Жената на брат ми“ (“La Mujer de mi hermano”) от 2005. През 1999 година изпълнява главната роля в теленовелата „Исабела – влюбена жена“ (“Isabella, mujer enamorada”), след което заминава за Мексико, за да участва в продукциите „Любов... да обичаш с коварство“ („Amores… querer con alevosía“) и „Какво е любовта“ („Lo que es el Amor“) на ТВ Ацтека. През 2003 се връща в Перу, за да изпълни главната роля в теленовелата „Лусиана и Николас“ („Luciana y Nicolas“). Следващата година пътува до Колумбия за друга главна роля – тази в „Наричаха я Луна“ (“Luna, la Heredera”) на Каракол. През следващите години изпълнява няколко главни роли в копродукции на Телемундо и РТИ Колумбия – „Имението“ (“La Tormenta”), „Зоро – шпагата и розата“ (“Zorro: la espalda y la rosa”) и „Доня Барбара“ (“Dona Barbara”). През 2010 се връща в Каракол, за да изпълни главната роля в теленовелата „Първата дама“ (“Primera Dama”), след което работи с различни компании. Понастоящем се снима в теленовелата на Univision „Красавица“ (“Cosita Linda”) в Маями.
Популярни роли в теленовели:  Густаво в „Лус Мария“ (“Luz Maria”), Маурисио в „Наричаха я Луна“ (“Luna, la Heredera”), Сантос в „Имението“ (“La Tormenta”), Диего де ла Вега – Зоро в „Зоро – шпагата и розата“ (“Zorro: la Espalda y a Rosa”), Сантос в „Доня Барбара“ (“Dona Barbara”), Родриго в „Някой те наблюдава“ (“Alguien Te Mira”).

Ана Милена Сан Хуан (Кати Саенс)
Разочарована от един брак без любов и с две деца, иска да си върне живота, започвайки с довършване на образованието си по архитектура. Тя е красива, талантлива, упорита и своеволна жена, на която не е достигнал характер, за да се противопостави на съпруга си навреме и да спре да я третира като своя собственост. Наема Палома да й помогне с поддържането на къщата, политическата кариера на съпруга й и обучението й.

Кати Саенс
Рождено име:  Кати Саенс Ерера
Дата и място на раждане:  11 януари 1972; Богота, Колумбия.
Актуална възраст: 41 години
Зодиакален знак: Козирог
Височина: 176 см
Очи: Кафеви
Семейство: Има седем братя и сестри, като тя е най-малката. Родена е в семейство на кралици на красотата – когато е на 3 години, сестра й Шърли е коронована като Мис Колумбия, а когато е на осем – другата й сестра, Джули Паулин, получава същата титла. Самата тя става Мис Колумбия Интернешънъл през 1992 (първа подгласничка на Мис Колумбия).
Семейно положение: Омъжена
Съпруг: Себастиан Мартинес – колумбийски актьор и певец (от 2008)
Деца: 2 дъщери – Ченоа и Алана от връзката си със Сами Бесудо и 1 син – Амадор от Себастиан Мартинес.
Образование и кариера: Учила е Маркетинг и Реклама
Популярни роли в теленовели: Хуанита в "Дора, или любовният триъгълник" ("Dora, la celadora"); Паулина в „Чиста кръв“ („Pura sangre“), Ева Мария в „Предпоследна целувка“ („El penúltimo beso“), Любика в „Една мечта наречена Салса“ („Un sueño llamado salsa“).

Мариано Самора (Хавиер Хатин)
На своите 30 години, той е театрален режисьор, който върши работата си със страст и мечтае да получи признание като артист и „да спаси душата на страната си“ чрез своите постановки. След като се запознава с Палома, започва връзка с нея, която се превръща в негово слабо място и променя живота му. Притежава чар, магнетизъм, високо ниво на култура и силно чувство за справедливост. След като разкрива лъжите на Палома, ще потърси отмъщение, въпреки че любовта, която чувства към нея е толкова силна, че може да му попречи. 

Хавиер Хатин
Рождено име:  Хавиер Хатин
Дата и място на раждане: 24 април 1982; Баранкия, Колумбия.
Актуална възраст: 31 години.
Зодиакален знак: Телец.
Височина: 185 см
Очи: Зелени
Семейство: Дядо му е ливанец.
Семейно положение: Неженен.
Хобита: Да реставрира мебели и всякакъв вид вещи и да спортува.
Образование и кариера: От 10-годишен се увлича по рисуването. Учил е архитектура и дълго време е работил като модел, като през 2005 година е избран за „Най-добър модел“. Работил е и като тв водещ за един международен канал и за City TV. Формира се като актьор като учи танци, пеене и актьорско масторство. Вземал е както частни уроци, така и специализирани курсове. Първата му роля е на Матиас Кинтана в теленовелата на Телемундо и РТИ „Горките родители на богатите деца“. След кратка кариера в родината си, през 2012 заминава за Мексико, за да участва в теленовелата на Телевиса „Жената от Вендавал“ (“La Mujer del Vendaval”) и подписва ексклузивен договор с мексиканската компания. 
Популярни роли в теленовели: Матиас в „Горките родители на богатите деца“ (Ninos Ricos, Pobres Padres”), Чепе Фортуна в „Чепе Фортуна“ (“Chepe Fortuna”), Камило в „Жената от Вендавал“ (“La Mujer del Vendaval”).

Амаури Бейо (Емерсон Родригес)
Безусловно влюбен в  Палома. От 12-годишен има ясна цел – да я спечели и да се ожени за нея. Красотата и характерът на момичето са го хипнотизирали още от предюношеска възраст и Палома се е постарала да поддържа любовта му и до днес.

Емерсон Родригес
Рождено име:  Емерсон Родригес
Дата и място на раждане: Санта Марта, Колумбия
Образование и кариера: Става популярен с участието си в риалити шоуто на RCN “Protagonistas de Novela” през 2004. Актьорският му дебют е през 2009 в теленовелата на Каракол „Чуй ме, красавице!“ („Oye Bonita“). 
Популярни роли в теленовели: Емилиано в „Лоши момичета“ („Niñas mal“) и Амадор в „Наследниците дел Монте“ (“Los Herederos del Monte”). 

Сандра Бур (Алехандра Авила)
Асистентката на Анибал и Мариано. Тя е жена, която е добра в работата си, но е съвсем неопитна в сантиментален план. От асистентка на театрален продуцент, ще стане личен асистент на първата дама на страната.

Алехандра Авила
Рождено име: Алехандра Авила
Образование и кариера: Алехандра Авила е колумбийски модел и актриса, която дебютира в риалити шоуто “Protagonistas de Novela”.
Популярни роли в теленовели: Консуело в „Доня Бея“ (“Dona Bella”), Джесика в „Попланд“ (“Popland”)

Адолфо Фернандес (Хайро Камарго)
Той е гардеробиерът на театъра. Ще се превърне в най-добрия приятел на Палома, който ще я научи на нужните гламур и етикеция, за да може да навлезе във висшето общество.

Хайро Камарго
Рождено име: Хайро Камарго
Дата и място на раждане:  1954; Букараманга, Сантандер, Колумбия
Актуална възраст: 58 години
Семейство: Родители – Херардо Камарго и Лусия Фахардо.
Семейно положение: Женен
Съпруга: Патрисия Тамайо – актриса.
Деца: 1 дъщеря – Бианка Паулина Камарго
Образование и кариера: Хайро Камарго е популярен театрален, телевизионен и кино актьор в Колумбия. Започва да се занимава с актьорство още като дете, когато учителките му в училището в Сапатока го учат да рецитира поезията на Серафин, която разказва историята на една котка, която е смачкана от една госпожа, която сяда върху нея. По-късно с група приятели съставят собствена театрална трупа под режисурата на драматурга Уго Наранхо, с когото поставят на сцена „Улицата без врати“, която обаче никога не е представена пред публика. След време участва при формирането на трупата на сестрите Лауритас, а след още 2 години заминава да учи психология в Националния Университет в Богота. След три неуспешни опита, се записва да учи Педагогика. Един случаен ден, докато чете светските новини вижда, че Народния Театър в Богота набира актьори. С присъщата за него нерешителност, Хайро не може да реши дали да изпрати или не формуляра за участие с краткия си опит на театралните сцени. След като го обмисля 15 дни, си купува плик и изпраща формуляра. Месец по-късно от театъра му се обаждат, за да присъства на курс, който ще се проведе там.  От този момент започва възхода в кариерата му. Още през същата година започва да се снима за телевизията, освен това се жени и получава първата си заплата: 2500 долара, с които си плаща наема, купува храна и се подготвя за раждането на дъщеря си. Към днешна дата Хайро Камарго има завиден опит от над 120 роли  в театъра, киното и телевизията.
Популярни роли в теленовели: Анибал в „Истинският Родриго“ („El autentico Rodrigo Leal“), Рикардо в „Да бъдеш Ева“ („En los tacones de Eva“), Архемиро в „С чиста ръка“ („A mano limpia“).

Федерико (Михаил Мулкай)
Братовчедът на Палома е обсебен от една актриса и води таен и удобен двойнствен живот: от една страна е щастлив с жена си Паула, но в театъра има любовница, също майка на момченце, на която е обещал, че един ден, когато намери подгодящ момент да изостави съпругата си, ще бъдат заедно

Михаил Мулкай
Рождено име: Михаил Мулкай Бордон
Дата и място на раждане:  20 април 1974; Хавана, Куба;
Актуална възраст: 39 години
Зодиакален знак: Овен
Височина: 178 см
Очи: Кафеви
Семейство: баща – Иван Мулкай – актьор (починал през декември 2012)
Семейно положение: 3 развода
Бивши съпруги: Жаклин Аренал (- - 2005); Алина Лосано (2005 – 2008); Махида Иса (2008-2012); и трите актриси.
Деца: дъщеря – Камила от Жаклин Аренал и син – Самуел от Алина Лосано
Образование и кариера: Учил е във Висшия институт по изкуства в Хавана, Куба. Работи като актьор в родината си, а през 2004 заминава за Колумбия, за да се яви на кастинг за теленовелата на RCN „Семейство Рейес“ (“Los Reyes”). Не получава роля, но за сметка на това тогавашната му съпруга Жаклин Аренал е избрана да участва в същата продукция. През 2005 двамата се развеждат, а той започва връзка с втората си съпруга Алина Лосано, която му помага да излезе от тежката депресия, потопила го в наркотиците и алкохола. Двамата се разделят през 2008, когато той започва да излиза с Махида Иса, за която също се жени, но се разделят през ноември 2012. 
Популярни роли в теленовели: Леонардо в „Бившата“ („La ex“), Родриго в „Мъжете предпочитат грубиянки“ („Los caballeros las prefieren brutas“), Мохамед в „Клонинг“ („El Clon“), Ченчо в „Къща за кралици“ („Casa de Reinas“).

Естрея Сото (Жаклин Аренал)
Майката на Палома е типичната жена, която се жертва, за да даде най-доброто на децата си. Вярва, че за да откриеш щастието си е важно да бъдеш честен, поради което парите не я интересуват. Тя е щедра и работлива.

Жаклин Аренал
Рождено име: Жаклин Диана Аренал
Дата и място на раждане:  1968; Хавана, Куба.
Актуална възраст: 45 години
Семейно положение: Разведена
Бивш съпруг: Михаил Мулкай (- - 2005)
Деца: дъщеря - Камила
Образование и кариера: От малка показва артистични заложби. Завършва Висшия институт по изкуства в Хавана, Куба през 1990. Има голям брой роли в кубинската телевизия и кино. През 2004 заминава за Колумбия, заедно със съпруга си Михаил Мулкай и веднага получава първата си роля в теленовелата на RCN „Семейство Рейес“ (“Los Reyes”). След като й потръгва, решава да се установи в Колумбия.
Популярни роли в теленовели: Йоли в „Семейство Рейес“ („Los Reyes“); Аманда в „Лято във Венеция“ („Verano en Venecia“), Ана Мария в „Искрена любов“ („Amor sincero“), Канделария в „Светиците“ („Las Santísimas“), Ана в „Младата вампирка“ („Chica vampiro“).

Диего Сантандер (Хуан Давид Агудело)
Синът на Леонардо и Ана Милена. На 23 години тепърва започва да открива призванието си в театъра и той се превръща в негова мечта, в която получава пълната подкрепа на Мариано. Той е много чувствителен младеж, който се чувства зле заради положението в семейството си. Открива любовта на грешното място.

Хуан Давид Агудело
Рождено име: Хуан Давид Агудело
Дата и място на раждане: 11 януари 1982; Богота, Колумбия;
Актуална възраст: 31 години
Зодиакален знак: Козирог
Височина: 175 см
Очи: светло кафяви
Семейно положение: Неженен
Образование и кариера: Завършил е „Индустриален дизайн“. Започва кариерата си през 2008 година в сериала „Бащи и синове“ (“Padres e Hijos”), но става известен с ролята си на Хуан в теленовелата на Телемундо и РТИ Колумбия „Горките родители на богатите деца“ (“Ninos Ricos, Pobres Padres”). Работи също като модел и телевизионен водещ.
Популярни роли в теленовели: Хуан в „Горките родители на богатите деца“ („Niños ricos, pobres padres“), Джонатан в „Тримата Викторино“ („Los Victorinos“), Фернандо в „Клонинг“ („El Clon“), Федерико в „Коя си ти?“ („¿Quién eres tú?“).

Лусиана Куадра (Паула Барето)
Секси и весела, Лусиана е актриса по призвание. Обича професията си повече от всичко. В театъра се е запознала с Федерико, в когото се е влюбила дълбоко. Има син от предишна връзка. Спокойно чака да настъпи деня, когато Федерико ще изпълни обещанието си да напусне жена си.

Паула Барето
Рождено име: Паула Барето
Дата и място на раждане: 31 август 1979; Меделин, Колумбия.
Актуална възраст: 33 години
Зодиакален знак: Дева
Височина: 172 см
Очи: Кафеви
Семейно положение: Разведена
Бивш съпруг: Марко Рамирес - писател
Деца: дъщеря - Амалия
Образование и кариера: Паула Барето е колумбийска актриса и модел. Докато учи в института психология, работи като модел и съвсем случайно навлиза в света на актьорството. Дебютира в теленовелата „Да бъдеш Ева“. Освен в телевизията, Паула играе и на театрална сцена.
Популярни роли в теленовели: Луисана в „Доня Барбара“ („Doña Bárbara“), Барбара в „Силикон за Рая“ („Sin senos no hay Paraíso“), Доротея в „Горките родители на богатите деца“ („Niños ricos, pobres padres“), Амалия в „Клонинг“ („El Clon“), Мелба в „Око за око“ (“Ojo por Ojo”), Хулиета в „Коя си ти?“ („¿Quién eres tú?“)

Паула Мендес (Мария Луиса Флорес)
Паула е добра и толерантна жена, която живее със съпруга си Федерико, когото обича най-много от всичко. Все пак, животът й е някак скучен, поради което ще посрещне с отворени обятия амбициозната Палома, която ще настани в стаята на детето, което очаква и с която се надява да завърже сърдечно приятелство.

Мария Луиса Флорес
Рождено име: Мария Луиса Флорес
Дата и място на раждане:  Венецуела
Популярни бивши гаджета: Маноло Кардона
Образование и кариера: Мария Луиса Флорес е популярна венецуелска актриса и модел, чиято кариера протича основно в Колумбия.  През 1999 година печели конкурса за красота Мис Апуре. Дебютира с малка роля в теленовелата „Доня Бея“ (“Dona Bella”). Живее сама от 14-годишна, като заради работата си като модел е живяла в много страни, сред които Венецуела, Колумбия, Япония, Италия, Франция, Мексико и Германия. Говори испански, английски и италиански. 

Даниела Астудийо (Грейси Рендон)
Романтичка и езотеричка, пристрастена е към картите таро, откакто вижда в тях, че я очаква една голяма любов. Нетърпението я кара непрекъснато да търси бъдещето като реди пасианси.

Грейси Рендон
Рождено име: Грейси Рендон Себайос
Дата и място на раждане: 30 октомври 1992; Кали, Колумбия.
Актуална възраст: 20 години
Зодиакален знак: Скорпион
Семейно положение: Неомъжена
Образование и кариера: Още от 8-годишна изпитва силна страст към музиката, която я подтиква да завърши Консерваторията в Кали, където учи музика в продължение на пет години. На 14 годишна възраст участва в риалити формата Factor XS, който й отваря много врати и става рекламно лице на различни продукти. Заради любовта си към музиката и театъра през 2008 година се премества в Богота в търсене на артистични предложения. Първата й поява в телевизията е в детски сериал на RCN на име „Когато изгрее слънцето“ (“Cuando salga el sol”), а първата й главна роля е в младежката теленовела „Младата вампирка“ („Chica vampiro“) през 2013.
Популярни роли в теленовели: Флор в „Трафик на невинни“ („Correo de inocentes“), Дейзи в „Младата вампирка“ („Chica vampiro“). 

Кристина Сантандер (Наталия Херес)
Дъщерята на Леонардо и Ана Милена. Тя е скромна, честна, добра и самоуверена. Мечтае да срещне идеалния мъж, който да сподели живота й, но винаги се влюбва в хора, които не отговарят на чувствата й. Идеята, че баща й ще стане президент не й харесва, тъй като от една страна не й харесва да се излага на показ и защото мисли, че нещо лошо може да се случи на бъдещия президент. Има лоши отношения с майка си.

Наталия Херес
Рождено име: Наталия Херес
Дата и място на раждане:  1983; Богота, Колумбия
Актуална възраст: 30 години
Образование и кариера: Наталия Херес е колумбийска актриса и модел. Завършила специалност обществени връзки в Universidad de la Sabana, Богота. Нейната безспорна красота я превръща в една от най-обещаващите млади актриси в колумбийската телевизия. След като завършва университета, тя прекарва седем месеца в Мелбърн, Австралия, където учи английски език. При завръщането си в Колумбия се явява на прослушване и става водеща на телевизионната програма „Mucha música“. По-късно участва в реалити шоуто „Bailando por un sueño“. Дебютът й в телевизията като актриса е с ролята на Луиса Матос в теленовелата „Juegos prohibidos“.
Популярни роли в теленовели: Хулиета в „Босът“ („El Capo“), Паула в „Росарио Тихерас“ („Rosario Tijeras“), Клаудия във „Вещицата“ („La bruja“ (Колумбия)), Виктория в „Женско предизвикателство“ („Reto de mujer“)

Анибал Урутия (Калеб Касас)
Амбициозен и безскрупулен, оглавява един  театър, без да има нито интерес, нито познания в театралното изкуство, но пък има силно желание да получи колкото се може повече пари от един сравнително непечеливш бизнес. Изморен да губи пари, спестени от предишни начинания и без да има никакви познания по отношение на театъра, наема Мариано като режисьор на нов мюзикъл, от който очаква сериозни приходи.

Калеб Касас
Рождено име: Калеб Хавиер Касас Мора
Дата и място на раждане:  3 декември; Хавана, Куба.
Зодиакален знак: Стрелец
Височина: 184 см.
Образование и кариера: Завършва Висшия институт по изкуства в Хавана, Куба през 2005 със специалност „Театрално изкуство“.  Учил е актьорско майсторство при Хуан Пабло Феликс през 2009 и е завършил курс по кино режисура.
Популярни роли в теленовели: Едуард в „Лоши момичета“ („Niñas mal“).

Анхел Астудийо (Хосе Луис Гарсия)
Братът на Палома, незадоволим използвач, който е спечелил сърцата на всички момичета в квартала и в околните зони. След като не получава новини от майка си, заминава за столицата заедно с Амаури, за да помогне на майка си да открият сестра му.

Хосе Луис Гарсия
Рождено име: Хосе Луис Гарсия Кампос
Дата и място на раждане:  15 април 1978; Аракатака, Магдалена, Колумбия.
Актуална възраст: 35 години.
Зодиакален знак: Овен
Височина: 182 см
Популярни роли в теленовели: Роберто в „Трима братя, три сестри“ (“Pasion de gavilanes”), Макс в „Попланд“ (“Popland”)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!