сряда, 3 юли 2013 г.

Дулсе Мария ще трябва да лъже, за да живее


Вече е потвърдено! След 3-годишно отсъствие Дулсе Мария ще се завърне на снимачната площадка, за да реализира специално участие в новата теленовела на Роси Окампо за Телевиса "Излъжи, за да живееш" ("Metir Para Vivir"), оглавена от Майрин Виянуева и Давид Сепеда.

"Така е, наистина е много изненадващо, защото доскоро говорех, че не искам да се снимам в теленовела, но дойде предложението на Роси Окампо, която е отличен продуцент и съм работила с нея още от времето на "Улица Сезам". Тъкмо бях приключила със записа на диска и си казах - това е специално участие, снимките са само 3 месеца. Тази мелодрама е нещо съвсем различно от това, което съм правила до този момент", сподели актрисата.

"Героинята ми се казва Жаки, всъщност името й е Хоакина Бараган, тя пристига от чужбина, баща й (Хоакин Косио) й е дал много хубав живот, макар че тя няма представа как точно и именно затова пристига в Мексико, да открие откъде идват парите на баща й. Очаква я голяма изненада, но тя иска да въздаде правосъдие, иска да изясни нещата."

В "Излъжи, за да живееш", Дулсе Мария ще се изправи лице в лице с престъпния свят. "Тя иска да изясни цялата тази мръсотия, която ще открие. Ще се срещне с опасни хора, това е един много реален и трезв персонаж."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!