четвъртък, 4 юли 2013 г.

Ерик Елиас - един артист с много таланти


У нас Ерик Елиас е популярен като актьор от теленовелите, като сме имали шанса да го гледаме в няколко от тях. В родината му Мексико, обаче, хората го познават също и от театралната и музикалната сцена. Всъщност, Ерик е  млад артист с множество таланти. От следващия материал  можете да научите повече за част от тях.


Дизайн и архитектура

 Ерик Елиас е приел много сериозно работата на архитект на собствения си живот, преследвайки мечтите си и разчупвайки стереотипите. В действителност, той произхожда от семейство на архитекти, които управляват една от най-важните фирми в бранша в Мексико - "Elias+Elias Arquitectos" ("Архитекти Елиас+Елиас"). При все това, той решава да наруши семейната традиция и се записва да учи "Индустриален дизайн". Тази специалност го приближава повече до рисуването и той не отхвърля вероятността някой ден да направи собствена изложба. Друг плюс на това образование е, че се е научил да прави дизайн на мебели и театрални декори, което му е от помощ в сегашната професия.

Музика

Казват, че във всеки човек се крие музикант, поет и малко лудост и Ерик не е изключение. На 17-годишна възраст той става член на музикалната група "Tierra Cero", замествайки певеца и актьор Хорхе де Силва. С тази поп група Ерик записва два албума: "Volveras a Sentir" ("Ще почувстваш отново") и "Tiempos Nuevos" ("Нови времена"). Популярността му нараства, когато изпяват "Pescador" ("Рибар") на Папа Хуан Павел II и въпреки че правят турнета из Латинска Америка, Ерик решава, че това не е за него и че това, с което наистина иска да се занимава е актьорството. През 2001 "Tierra Cero" се разпада внезапно, а членовете й се посвещават на самостоятелна кариера. В момента Ерик Елиас не планира да се връща към музиката, освен
ако не му предложат роля в някой мюзикъл.

Модел

Защо Ерик Елиас да не се възползва от красотата си? Не всеки ден се вижда толкова красив зеленоок мъж с превъзходно тяло и изключително поведение през камерите. Мечтата на Ерик винаги е била да стане актьор и въпреки че не гледа на себе си като на професионален модел, е участвал в няколко рекламни фотосесии, които са му помогнали да се доближи до заветния свят на шоубизнеса.


Кино

Като всеки добър актьор, основната му цел е да се усъвършенства непрекъснато, за да може да изпълнява всякакви роли и разбира се, да стигне до киното. За момента, той все още не се е появил на големия екран, но гласът му вдъхна живот на учения Флинт Локо от филма "Дъжд от хамбургери", заедно с Ана Лайевска. Ерик смята, че след като е изградил кариера като актьор от теленовели, ще му бъде трудно да стигне до киното, защото продуцентите имат погрешна представа за актьорските способности на телевизионните артисти. Все пак, дебютът му в дублажа го доближава с една идея повече до заветната цел.

Театър и телевизия

Несъмнено най-популярната страна на Ерик Елиас е тази на актьор от теленовели. Кариерата му започва след като спечелва риалити шоуто на Телемундо "Protagonistas de Novela", което му отваря множество врати. Следва участие в продукции като "Огнена кръв", "Втори шанс", "Зоро: шпагата и розата", "Буря в Рая", "В името на любовта", "Момичето на моето сърце" и най-скоро в "Защото любовта командва", където изпълнява ролята на злодея с комични нотки Рохелио Риваденейра. Освен в телевизията, Ерик е участвал и в няколко театрални постановки като "Хвърли ми вината", "Адвокатът", "Писма от Брунела" и в момента - "Пощальонът".

Любопитна информация

Персонажът, който най-много му е харесало да изпълни: Всички, защото всеки го е научил на нещо.
Любим цвят: Черно, защото е много неутрален цвят, но в същото време много елегантен и съблазнителен.
Ако можеше да се прероди в животно, кое би било то: Зебра, защото му се струва елегантно и интересно животно.
Най-силно желание: Да бъде щастлив.
Любима кухня: Мексиканската.
Ден или нощ: Нощ, категорично.
Любима книга: "Кафето на мъртвите философи". Разказва се за момиченце, което задава много въпроси, като тези.
Най-голям страх: Може би, да не бъде щастлив.
Най-добрия момент в живота му: Раждането на дъщеря му Пенелопе.
Злодей или добър: Добър, защото му позволява да изследва много страни от живота си, макар че и двата вида персонажи са много забавни.
Театър или телевизия: И двете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!