понеделник, 29 юли 2013 г.

Габриел Сото беше опериран по спешност


Определено миналата седмица беше сред най-неприятните в живота на мексиканския актьор Габриел Сото ("Приятелки и съпернички", "Капризи на съдбата"). Още в началото й той разкъса мускул на крака, в резултат на което ще трябва да използва патерици в продължение на няколко дни.

Това, обаче, далеч не е най-лошото. В петък Габриел беше подложен на спешна животоспасяваща операция след перфорация на язва. В момента състоянието му е стабилно и той се възстановява в частна клиника в град Мексико, където беше осъществена хирургическата интервенция.

"Болките започнаха рано сутринта в четвъртък и той незабавно беше откаран в спешно отделение, където след преглед лекарят реши, че е нужна спешна операция", се казва в комюнике до медиите, изготвено от продуцентския екип на теленовелата "Свободата да те обичам" ("Libre para Amarte"), в която актьорът изпълнява една от главните роли заедно с Глория Треви и Едуардо Сантамарина.

По лекарско предписание Габриел ще трябва да отсъства поне една седмица от работа. Продуцентът на теленовелата Емилио Лароса заяви, че поради напредъка на снимките, неговото отсъствие няма да се отрази сериозно на ритъма на продукцията, нито на развитието на историята.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!