четвъртък, 4 юли 2013 г.

Според Лусеро, тайната за красотата е в щастието, а не в ботокса


Мексиканската актриса и певица Лусеро заяви, че не вярва в ботокса като средство за разкрасяване, тъй като според нея, за да изглеждаш добре, е нужно просто да бъдеш щастлива и да водиш здравословен живот.

Актрисата от "Желязната дама" заяви, че "бръчките са символ на житейския опит, аз не вярвам много в това с ботокса и другите странни неща, защото карат хората да изглеждат различно."

"Мисля, че човек трябва да е дисциплиниран във всичко, а в живота жънеш това, което си посял, така че ако се храниш добре, водиш здравословен живот, спортуваш и си щастлив, е много вероятно да изглеждаш по-добре", уверява Лусеро, която за да се поддържа практикува йога и има подходящ хранителен режим, въпреки че и тя като всеки човек, понякога си позволява да се поглези с нещо забранено или да кръшне от тренировка.

"Винаги ми е правило впечатление, че огорчените хора не изглеждат добре. По-добре сбръчкани и щастливи, отколкото без бръчки, но вечно намръщени", заяви актрисата, която през август ще навърши 44 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!