вторник, 9 юли 2013 г.

Призраци смущават снимките на мексиканската теленовела "Семейни тайни"


Актьори и служители от продуцентския и техническия екип на теленовелата на Ацтека "Семейни тайни" ("Secretos de Familia"), протагонизирана от Анет Мишел и Серхио Басаньес, са притеснени заради странни явления в къщата, в която се снимат част от сцените.

Става въпрос за дома на "семейство Вентура" от сериала. Имението е известно като "портокаловата къща" и се твърди, че актьорите вече са свикнали с щуротиите на паранормалните същества.

Служител от продукцията потвърди, че имението е обитавано от духове. "Да, всеки ден се чуват странни шумове и се появяват хора. Актьорите са много изплашени, защото понякога ги дърпат за косите, докосват им рамото или се чуват стенания.Тази, която е най-засегната е Анет Мишел, тъй като тя снима най-много и е присъствала, когато са ни спирали осветлението."

Източникът заяви още, че най-страховитото място е при входа на къщата. "На входа, където има едни лъвове, се усещат странни вибрации, също както и в района на басейна, там има няколко бани, там винаги се чува как се въртят кранчетата за пускане на водата, но когато отидем да погледнем, няма никой. Един ден в градината докоснаха рамото на един човек от продукцията, той се обърна и нямаше никой."

Източникът разказа, че откакто са започнали да снимат там, са забелязали, че нещата не вървят. "Когато започнахме да снимаме там, в началото ни гасяха осветлението вечерно време и от продукцията дори повикаха свещеник да освети със светена вода местата, на които се чувства тази странна енергия. Най-тъжното е, че през нощта все още се чуват гласове и сякаш тичат много хора. Казват, че там са се правили вакханлии (празненства в древността в почит на някое божество) и са убивали хора в задната градина."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!