петък, 5 юли 2013 г.

Сандра Дестенаве се завръща с нова теленовела и си спомня с нежност бившия си Хорхе Луис Пила


Доста неща се промениха в живота на мексиканската актриса Сандра Дестенаве откакто през 2010 година се снима в първата си теленовела за Телемундо "Аурора". По онова време тя имаше дълга коса и изпълни ролята на съпругата на персонажа на Хорхе Луис Пила, с когото преживя кратък романс и в реалния живот.

Днес 40-годишната актриса се завръща с радикално къса коса, за да вдъхне живот на модна дизайнерка в новата теленовела на същата компания "Мъж под наем" ("Marido en Alquiler"). Освен това, в живота си има нов партньор, макар че тя си спомня с много нежност за връзката си с Пила.

"Да, имаше нещо. Няма да отричам", признава Сандра за връзката си с кубинеца. "Той беше първият ми партньор в Телемундо като колега в теленовела и изпитвам специална нежност към него. Той е част от решението ми да остана да живея в Маями."

Днес красивата актриса е щастлива с новия мъж в живота си, но все още поддържа контакт с Хорхе Луис Пила. "Поздравяваме се с някое и друго съобщение. Когато идва в Маями, води доста отшелнически живот, затваря се у дома с дъщеря си и с родителите си и изобщо не можеш да го видиш, освен когато отива на снимки. Много е ревнив към личното си пространство и към времето си".

Сандра твърди, че се идентифицира с новия си персонаж в желанието си да стане майка и се чувства готова да предприеме тази крачка скоро. "Влюбена съм и съм щастлива. Имам партньор от около две години и имам голямо желание да създам семейство."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!