сряда, 10 юли 2013 г.

Търси се злодейка за римейка на "Bodas de Odio"


Кастът на новата теленовела на Анжели Незма, римейк на "Бракове по омраза" ("Bodas de Odio") от 1983 година, малко по малко добива форма. Снимките започват още през август, а в момента продуцентският екип е в търсене на актрисата, която ще изпълни ролята на злодейката. Сред претендентките на този етап са Гретел Валдес, Малияни Марин, Маргарита Маганя, Алейда Нуньес и Касандра Санчес Наваро.

"Актуализираме сценария и това ще бъде вторият път, в който ще работя с Анжелик (Бойер)", разкри Анжели Незма. "Щом прочетох сценария, разбрах, че тази роля е за нея, защото на първо място трябва да я изпълни някоя отлична актриса и да дава впечатлението на момиче, произхождащо от заможно семейство, в което се вписва идеално."

Колкото до галаните в теленовелата, Себастиан Рули и Луис Роберто Гусман, продуцентката коментира, че ги е избрала директно, без кастинг. "И двамата ще бъдат добри и публиката ще се влюби в тях, няма да знае с кого ще остане накрая главната героиня."

Сред останалите потвърдени актьори към момента се нареждат имена като Ерик дел Кастийо, Рохелио Гера, Освалдо Бенавидес, Вероника Хаспеадо, Серхио Сендел, Алберто Естрея, Алехандро Авила и Карлос де ла Мота.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!