четвъртък, 18 юли 2013 г.

Сара Малдонадо, Ейса Гонсалес и Мануел Балби са звездите във филма "Casi Treinta"


Сара Малдонадо, Ейса Гонсалес и Мануел Балби са звездите в новата романтична комедия на режисьора Алехандро Сухич "Casi Treinta" ("Почти на 30"), която скоро ще тръгне по кината в Мексико. Останалите роли са в изпълнение на Родриго Вираго, Адан Канто, Хулио Бекор, Алфонсо Агилар, Ливия Ранхел, Марио Алмада, Габриел Ретес, Оскар Бланкарте и Клаудия Рамирес.

"Почти на 30" разказва историята на Емилио (Мануел Балби), млад професионалист от северната част на Мексико, който живее в столицата и на пръв поглед има всичко, което винаги е искал - добре платена работа, луксозен апартамент и перфектна годеница.

Дори и с всичко това, Емилио чувства, че нещо в живота му липсва. Поканата за сватбата на един от най-добрите му приятели в родния му град, където не се е връщал от 3 години, се оказва идеален случай да се откъсне за малко и да се види със семейството и приятелите си преди самият той да се ожени. Именно по време на това пътуване, той получава отговор за празнината, която чувства.

"Почти на 30" е забавна комедия, чийто фокус е поставен върху процеса на съзряване, пред който са изправени младите хора преди да навършат 30 години, когато трябва да направят избор между това да улегнат и създадат семейство или да продължат да преследват мечтите си, макар и това да изложи на риск икономическата и емоционалната им стабилност.

Филмът ще дебютира на 21 юли по време на Международния кино фестивал в Гуанхуато. По-долу можете да видите неговия трейлър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!