сряда, 17 юли 2013 г.

"Corazón en Condominio" - нова теленовела от Azteca


Мексиканската компания Ацтека започва снимките на нова теленовела със заглавие "Corazón en Condominio" (букв. "Сърце в съсобственост"), която ще се появи на екран през септември на мястото на "Destino". Става въпрос за римейк на колумбийския сериал от 2008 година "Vecinos" ("Съседи").

Главните роли са поверени на Виктор Гарсия и Синтия Родригес - бивши участници в риалити шоуто на Ацтека "Академията". Към тях се присъединяват Арап Бетке, Омар Фиеро, Майра Рохас, Марта Мариана Кастро, Бети Монро, Луис Фелипе Товар, Алберто Гера, Лаура Палма, Мария Алехандра Молина и Алан Сиангероти.

"Corazón en Condominio" разказва историята на Оскар (Виктор Гарсия), таксиметров шофьор, който живее в скромен квартал на град Мексико заедно с майка си и е влюбен в съседката си Джесика, която не му обръща внимание.

Животът му се променя напълно, когато печели най-голямата награда от лотарията и решава да се премести в луксозен апартамент, където се запознава с Татяна (Синтия Родригес), която му симпатизира и не може да реши дали да се омъжи са годеника си Родолфо (Арап Бетке).

Татяна работи с Родолфо от няколко години. Те са съдружници във фирма за недвижими имоти  и тя вярва, че го обича. Всичко се променя, когато се запознава с Оскар, към когото се чувства привлечена, въпреки че е скромен младеж.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!