сряда, 3 юли 2013 г.

Наближава финалът на теленовелата "La Patrona"


Всяка теленовела си има край, а този на "Господарката" ("La Patrona"), която се излъчва от Телемундо през последните няколко месеца, е по-близо от всякога. Историята ще достигне своята кулминация на 9 юли, за да отстъпи място на друга, дългоочаквана продукция - "Мъж под наем" ("Marido en Alquiler").

Запитани кое е било най-трудно за тях по време на осемте месеца на снимките, Арасели Арамбула и Хорхе Луис Пила, които изпълняват главните роли, отговарят единодушно, че това е била липсата на семействата им и любимите им хора.

Хорхе Луис Пила признава, че дъщеричката му Сабрина ужасно му е липсвала по време на продължителния престой в Мексико. "Най-трудното в този проект беше да бъда разделен от момиченцето ми." По този повод Арасели Арамбула си спомня, че веднъж до нея се приближило момиченце, за да й каже, че е неин фен и когато се обърнала към Пила, видяла, че целият е облян в сълзи.

Хорхе и Арасели се описват един друг като хора със силни характери и признават, че са работили много добре заедно. Актьорите са доволни от успеха на теленовелата, която се надяваме, че в близко време ще видим и на роден екран.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!