сряда, 10 юли 2013 г.

Подробен сюжет на теленовелата "Santa Diabla"


Това лято Телемундо ще представи на зрителите си новата си теленовела "Santa Diabla", оглавена от Габи Еспино, Аарон Диас, Карлос Понсе и Химена Дуке и по оригинална история на Хосе Игнасио Валенсуела, автор на суперуспешните продукции "Съседската къща" и "Дамата и работникът".

Санта Мартинес (Габи Еспино) е красива жена със скромен произход, която никога не е напускала родното си село Мареро. Омъжила се е за ученическата си любов Уили Делгадо и от брака им се е родило прекрасно момченце, което са кръстили с името Уили младши.

Животът на Санта е на път да се промени. Уили е нает като частен учител по музика на Даниела Кано, внучка на Гаспар Кано (Фред Вайе), един от най-могъщите и богати адвокати в селото. Това е невероятна възможност за Уили, тъй като ще получи хубава заплата за работата си и ще може да даде по-добър живот на семейството си. Санта и Уили празнуват настъпването на по-добрите времена. Нещата, обаче, не са толкова позитивни, колкото изглеждат. Барбара Кано (Уанда Д'Исидоро), майка на Даниела и жена, която съблазнява мъжете, за да подхранва култа си към красотата, е обсебена от Уили и се опитва да се домогне до него. Въпреки че е омъжена жена, тя не се спира пред нищо, за да привлече вниманието му. Всичко се усложнява, когато Уили открива, че Даниела употребява наркотици. След като разбира, че е разкрита, тя се изпълва с ярост и омраза. Тогава както Даниела, така и Барбара, решават да си отмъстят и да се освободят от праволинейния и честен преподавател по музика. За целта те си измислят, че Уили е нападнал Даниела и скалъпват фалшиво обвинение, сочейки го като извратен насилник. Отчаян, Уили заявява на Санта, че е невинен и тя му вярва безусловно. Решават заедно да се изправят пред проблема, като залагат на истината и честността. Уили предчувства, че няма да може да се изплъзне от капана, който му е заложила Барбара и моли Санта да напусне страната заедно със сина им, за да не се превърнат и те в нейни жертви. Плетеницата от лъжи и изфабрикувани доказателства от Барбара и семейството й с цел да го унищожат са прекалено много. С цялата болка в душата си и против волята си, Санта напуска страната и оставя Уили на неясната му съдба. Уили е осъден на 30 години затвор. Животът на бедния учител по музика се преобръща. Санта се връща в страната опечалена. При периодичните си посещения при Уили в затвора, тя се опитва да повдигне духа му, за да не се остави да бъде сломен. С радост приемат новината, че се е появила възможност съдията да преразгледа присъдата и да се представят нови доказателства за невинността на Уили. Заради това и от страх, че целият скалъпен фарс ще бъде разкрит публично и това ще има тежки последствия за семейството, Умберто (Карлос Понсе) - брат на Барбара, чичо на Даниела и обвинителен адвокат по делото, взема решение: да елиминира Уили докато е в затвора. Един ден, когато Санта отива заедно със сина си на посещение при мъжа си в затвора, й съобщават, че той е умрял при сбиване със съкилийниците си.

Трагичната новина преобръща света на Санта и тя изпада в депресия. При все това, тя има много съмнения по отношение на странните обстоятелства, при които е умрял Уили. Санта се заклева да открие цялата истина и да си отмъсти на всички, които са били част от лъжата, разрушила семейството й. Санта съставя план за отмъщение срещу всички членове на семейство Кано. Този план я принуждава да изостави своята "святост" и да се превърне в дявол на име Аманда. Така тя ще се опита да накара Умберто Кано да се влюби в нея, да се сгодят и да държи врага си близо. Планът й е да направи така, че той да бъде обвинен несправедливо в престъпление и да се изправи пред съда при същите неравни условия като Уили.

От друга страна, Аманда цели да унижи Барбара като жена, да разруши брака й и да я раздели със сина й, за да страда, колкото е страдала и тя. За Хеорхес, съпругът на Барбара, отмъщението й е да плати със затвор за всичко, което е причинил. Дъщеря им Даниела, е намислила да принуди да признае, че всичко е било лъжа, че Уили никога не я е докосвал и тя е измамила всички. А за Франсиска (Сули Монтеро), майката на братята Кано, Аманда желае разорение: да изгуби всичко и да изживее старостта си в пълна мизерия.

Дяволицата Аманда е готова да стигне до края и да понесе всички последствия. Но не очаква появата на Сантяго (Аарон Диас), брат на Умберто и Барбара. Той е очарователен и привлекателен мъж, музикант и съблазнител, който й открадва сърцето от първия миг, в който го вижда. Въпреки че е напълно невинен и няма нищо общо с целия ужасен план за унищожението на Уили, Сантяго все пак е член на семейство Кано, така мразено от Аманда. Целият й план ще бъде застрашен, когато тя си даде сметка, че вредейки на семейство Кано, вреди и на мъжа, когото обича. Какво решение ще вземе тази Дяволица Санта, която иска правосъдие, но в същото време търси нов шанс да бъде щастлива?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!