четвъртък, 15 август 2013 г.

Габриел Сото няма планове за сватба


След тежката животоспасяваща операция, която претърпя в края на миналия месец, този вторник Габриел Сото отново се върна на снимачната площадка на теленовелата "Свободата да те обичам" ("Libre Para Amarte"), в която изпълнява главната роля. Все пак, предвид трудното възстановяване, актьорът успя да заснеме само няколко сцени, тъй като не му достигнаха сили да издържи целия снимачен ден.

"Вчера беше първият ми работен ден, но бързо се почувствах изморен, тогава защо да се насилвам, когато нещата могат да се правят малко по малко, възстановяването е бавно", сподели Габриел пред журналисти и използва момента да изясни, че състоянието му не се е влошило, както писаха някои медии.

"Състоянието ми не се е влошило изобщо, но ме оперираха преди 19 дни и се изморявам бързо; енергията ми се изчерпва много бързо; това е логично. Все още не мога да издържа пълен снимачен ден, но може би до две седмици, когато се възстановя на сто процента."

Видимо отслабнал, актьорът разкри, че лечението му ще продължи цял живот, като ще трябва да пие лекарства за стомаха и да пази строга диета без сол и мазнини.

Журналистите използваха момента да попитат актьора във връзка с тиражираната през последните дни информация, че най-накрая се е решил да предложи брак на майката на дъщеричката си, актрисата Хералдин Басан и че двамата скоро ще застанат пред олтара. С усмивка Габриел опроверга това, като само заяви: "Важното е, че сме заедно, че се обичаме  и че сме едно семейство, това е най-важното."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!