понеделник, 12 август 2013 г.

Карлос Понсе: "Намирам се в един прекрасен етап от живота ми"


Карлос Понсе и Химена Дуке преживяват един от най-хубавите моменти в живота си, тъй като подновиха връзката си и работят заедно в една от новите теленовели на Телемундо "Santa Diabla".

Актьорът увери, че е по-щастлив от всякога, тъй като Химена е жената на живота му. "Това, което ни разделяше, което беше свързано с кариерите ни, сега ни събра; заедно сме и се разбираме много добре. Намирам се в един прекрасен етап от живота ми; имам хармония у дома, в емоционален, духовен и професионален план."

И макар че времето, което прекарват заедно в теленовелата за момента е малко, тъй като персонажите им нямат общи сцени, се опитват да намират време и за децата си.

"Водя ги на снимачната площадка, когато работя. Момичетата обичат да ме гледат, докато момчетата предпочитат iPad-a. Много е забавно, прекарвам си чудесно."

Колкото до персонажа му Умберто Кано, Понсе заяви, че му е трудно да причинява злини на колегите си. "Някои от нещата, които прави Умберто, като например малтретирането на една жена, ми костват доста работа, макар че са само игра. Има много неща, с които не се идентифицирам."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!