понеделник, 26 август 2013 г.

Карла Монрой води борба с килограмите


Пуерториканската актриса Карла Манрой ("Някой те наблюдава", "Дявол с ангелско сърце", "Лицето на другата"), която в момента е водеща на музикалния формат за деца "Idol Kids" в родината си, призна, че й е много трудно да си върне фигурата, която имаше преди да забременее. Така, както се случва с безброй жени, актрисата се бори срещу натрупаните килограми, резултат от раждането на дъщеря й Аманда, която вече е на една годинка.

Наскоро Карла изрази възмущението си в социалните мрежи, което не е насочено срещу повечето килограми, а срещу хората, които критикуват или се подиграват на фигурата на другите, още повече, когато се касае за публични личности.

"Моите килограми от бременността си ги нося с много гордост. Проблемът е, когато човек излезе от вратата на дома си. Хората са доста жестоки. За всяка майка, която току-що е родила, това е много трудна тема. За много от майките, не за всички, приоритет е нашето бебе, а не как изглеждаме, когато се погледнем в огледалото. В моя случай, важното беше моето бебе, да имам достатъчно кърма, за да я храня и да бъда с нея. Най-трудното беше, когато малката беше на около седем месеца, когато хората ме спираха на улицата и ми казваха: "момичето вече е голямо, а ти си някак пълничка... трябва да правиш упражнения", а аз едва намирах време да се храня", разкри актрисата и обясни, че проблемът й с теглото е от хормонален характер.

Карла добави, че вече е подновила спортните си тренировки, работи по контрола на хормоните и поддържа здравословен хранителен режим. Независимо от всичко, тя заяви, че се чувства много щастлива, защото се приема такава, каквато е.

"Когато си в полезрението на обществеността, натискът е по-силен. Но се научих да се гледам в огледалото и да се приемам такава, каквато съм. Важното е да се чувствам добре и да бъда здрава. Това трябва да бъде фокус и на другите майки. Ако успея да сваля излишните килограми, добре, ако не, също, защото съм щастлива", заяви Карла и гордо добави, че за съпруга си, певецът Томи Торес, и дъщеря си, тя е красива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!