понеделник, 26 август 2013 г.

"Hombre Tenias Que Ser" - едно от новите заглавия на Ацтека за есенния сезон


"Hombre Tenias Que Ser" ("Трябваше да бъдеш мъж") е една от двете нови теленовели, които съвсем скоро ще могат да гледат зрителите на мексиканската телевизия Ацтека. Главните роли са поверени на Ивон Монтеро и Виктор Гонсалес, а сцената на развитие на действието е една рекламна агенция.

Виктор Гонсалес изпълнява ролята на Роман Ортега, мъж, който работи в рекламната агенция заедно с четирима други мъже, в изпълнение на Фернандо Алонсо, Хорхе Алберти, Матиас Новоа и Пако де ла О.

Животът на героя му се променя напълно, когато се появява Ракел Ломели (Ивон Монтеро). По решение на баща й, собственик на рекламната агенция, тя поема юздите на фирмата.

Тази ситуация отприщва множество служебни конфликти, но също благодарение на нея разцъфтява любовта между Роман и Ракел. Връзката им, обаче, ще трябва да преодолее множество препятствия и да се справи със злодеянията на някои герои, като например персонажът на Фернандо Алонсо, който винаги е желаел това, което има Роман и е готов на всичко, за да го получи.

Друга, която ще се опита да попречи на романса е Тони (Силвия Саенс). С пристигането на Ракел в агенцията, тя ще си даде сметка, че в действителност е влюбена в Роман, нейният най-добър приятел, и ще се бори за любовта му.

В момента актьорите снимат промо клиповете към теленовелата, която ще се появи в ефир на 23 септември на мястото на "Vivir a Destiempo" ("В неподходящо време").

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!