понеделник, 19 август 2013 г.

Сусана Гонсалес ще бъде интериорен дизайнер в "Por Siempre Mi Amor"


В новата си теленовела "Завинаги моя любов" ("Por Siempre Mi Amor") Сусана Гонсалес ще изпълни ролята на интериорния дизайнер Исабел, персонаж изигран преди близо 24 години от Мария Сорте в оригиналната версия на историята под името "Втората ми майка" ("Mi Segunda Madre").

"В началото на историята преживява ужасно любовно разочарование, заради което си мисли, че никога повече няма да срещне любовта. Все пак, животът й предоставя нова възможност, която обаче върви в комплект с майчинството", коментира Сусана за новата си героиня, която ще започне връзка с персонажа на Гай Екер, вдовец с малка дъщеря.

"Исабел винаги е мечтала да стане майка, но не е успяла да го постигне и затова е щастлива да стане майка на момиченцето. Обаче желанията й ще се окажат трудни за изпълнение, тъй като злодейката Соня (Доминика Палета) ще се изпречи на пътя й и ще я накара да страда."

Желанието на Исабел да върши добре нещата се проваля, когато Соня успява да настрои малката срещу нея.

"Ще бъде трудно, но тази жена има голяма вътрешна сила, красива е и макар да знае, че детето е манипулирано, разбира ситуацията, подкрепя я, грижи се за нея и й помага. Макар че ще видим докъде ще стигне търпението й."

Актрисата увери, че не е имала възможност да гледа изцяло оригиналната версия на теленовелата от 1989 година, но смята, че Мария Сорте е изиграла ролята невероятно.

"Сегашната история ще бъде малко по-лека, заради часовия пояс, в който ще се излъчва (6:15), няма да бъде толкова заплетена, за да могат да я гледат и деца, ще има много забавни неща."

Сусана е сигурна, че партнирането с Гай Екер ще бъде чудесно преживяване, тъй като вече са играли заедно в "Ранени души" през 2006. "Много съм доволна, защото се разбираме добре."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!