сряда, 28 август 2013 г.

"Prohibido Amar" - другото есенно предложение на Ацтека


Освен "Трябваше да бъдеш мъж" ("Hombre Tenias Que Ser"), тази есен мексиканската телевизия Ацтека ще предложи на зрителите си още една нова теленовела. Нейното заглавие е "Prohibido Amar" ("Забранено е да се обича") и е римейк на колумбийската теленовела от 1995 година "Сянката на желанието" ("La Sombra del Deseo").

Главните роли са поверени на Росана Нахера (като Габриела) и Марко де Паула (като Рафаел), а сред останалите потвърдени актьори до момента са Фернандо Сиангероти като Игнасио, Андрея Марти като Олга, Илиана Фокс като Лаура, Мария Хосе Маган като Росарио, Сандра Кирос като Лорена, Ернан Мендоса като Феликс, Едуардо Ароюело като Гийермо, Емилио Гереро като Леон, Хуан Мартин Хауреги като Маркос, Клаудия Лобо като Сесилия, Фабиан Корес като Маурисио, Синтия Васкес като Нина и Ари Телч като Соломон.

Действието на теленовелата е фокусирано върху Консорциум Агилера, фирма, търгуваща с платове. Това е и мястото, където се заплита сложен любовен триъгълник между Габиела (Росана Нахера), Игнасио Агилера (Фернандо Сиангероти) - собственикът на фирмата и Рафаел Ернандес Косио (Марко де Паула).

Габриела е успешен моден дизайнер, чиято работа често е подлагана на съмнение поради факта, че е достигнала до върха, използвайки не особено етични методи. Тя е омъжена за Игнасио Агилера, но бракът й я прави нещастна.

От друга страна, Рафаел Ернандес Косио е перфектният пример за верен съпруг и любящ баща, но също не е щастлив в брака си.

С четири десетилетия на раменете си, Рафаел не знае, че неразрушима връзка го свързва със семейство Агилера: кръвта, но има и друга, не по-малко силна: тази на любовта.

"Забранено е да се обича" ще извади на повърхността всички типове чувства и човешки взаимоотношения: предателство, ревност, изневяра, амбиция, страст, желание... ще си проправят път в живота на героите, отприщвайки многобройни конфликти, толкова реални, колкото самия живот.

Теленовелата трябва да се появи в ефир на 7 октомври.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!