сряда, 14 август 2013 г.

Започнаха снимките на теленовелата "Quiero Amarte"


Вчера в Мексико започнаха снимките на новата теленовела на Карлос Морено за Телевиса "Quiero Amarte" ("Искам да те обичам"). Главните роли в тази модернизирана версия на "Империя от кристал" са поверени на Кариме Лосано и Кристиан де ла Фуенте, които ще си партнират отново след "Мечтите са безплатни".

"Искам да те обичам" се очертава като особено голямо предизвикателство за Кариме Лосано, тъй като стана ясно, че тя ще изпълнява две роли в рамките на продукцията. Този път, обаче, не става въпрос за близначки, а за майка и дъщеря, тъй като теленовелата разказва две паралелни истории - едната се развива през 80-те години на 20 век, а другата - в наши дни.

Останалата част от каста включва актьори като Диана Брачо, Салвадор Себрони, Адриана Лувие, Оливия Бусио, Йоланда Вентура, Алехандра Барос, Флавио Медина, Хосе Елиас Морено, Салвадор Санчес, Касандра Санчес Наваро, Андрес Меркадо, Ото Сирго, Жан Пол Леру, Ектор Саес и децата Бриджит Босо и Диего Луна.

"Искам да те обичам" трябва да се появи в ефир на 21 октомври, като ще заеме мястото на "Излъжи, за да живееш" ("Mentir Para Vivir").

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!