четвъртък, 1 август 2013 г.

Телевиса отвори свой канал за теленовели в Youtube


Мексиканската компания Телевиса доказа, че иска да се развива в крак с времето, като пусна свой канал за теленовели в Youtube. Така зрителите ще могат свободно и в удобно за тях време да гледат любимите си сериали. Те са на испански език и за момента не се предлагат субтитри на английски.

За начало от компанията са избрали някои от по-старите си хитови теленовели като "Свърталище на вълци" ("Cuna de Lobos"), Клас 406 ("Clase 406"), "Руби" ("Rubi"), "Капризи на съдбата" ("Sortilegio"), "Мащеха" ("La Madrastra"), "Хамелеони" ("Camaleones"), "Любимо мое момиче" ("Nina Amada Mia"), "Любовен облог" ("Apuesta por un Amor"), "Най-красивата грозница" ("La Fea Mas Bella"), "Пробуждане" ("Alborada"), "В името на любовта" ("En Nombre del Amor"), "Моят грях" ("Mi Pecado"), "По дяволите красавците" ("Al Diablo con los Guapos") и др.

В този момент, в който българските телевизии ни заливат единствено с турски сериали и евтини продукции от Изтока, единственият вариант за истинските любители на латиноамериканските теленовели може би е да учат испански, който е един приятен и лесен за разбиране език, и да се радват на това, което компаниите - производители дори безплатно предоставят за гледане в интернет пространството. Подобен пример е и американската компания Телемундо, която отдавна качва епизодите на теленовелите си на сайта си, които също могат да бъдат гледани свободно.

А адресът на Youtube канала на Телевиса е http://www.youtube.com/user/TelenovelaTelevisa

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!