сряда, 18 септември 2013 г.

Уилям Леви не се отказва от теленовелите


По повод на слуха, че "Бурята" ("La Tempestad") ще бъде последната теленовела, която ще снима в Мексико, Уилям Леви отрече категорично, че ще се оттегли от мелодрамите, които продуцира Телевиса.

"Не, на мен ми харесва да работя в Мексико", заяви актьорът в телевизионната програма Ноу.

"Всичко е свързано, страната, хората, храната, атмосферата и работата. Така че най-малкото е, че се опитвам да работя на местата, на които ми харесва да бъда. Винаги ми е харесвало да бъда тук и ако имам възможност да направя някоя теленовела или сериал, бих се радвал. Никога не бих искал да си тръгна, искам да продължа да работя тук", увери кубинецът.

След като приключат снимките на теленовелата, продуцирана от Салвадор Мехия, Уилям ще се завърне в САЩ, за да продължи работата си по кино проектите, които му предстоят. Един от тях е филмът "Салса", в който ще си партнира с Джейда Пинкет Смит.

"Снимките на този филм са планирани за началото на идната година и имаме още два филма, които ще снимаме. Благодарение на Бог има работа и благодарение на Бог можем да продължим да представяме латиноамериканците на американския пазар."

За финал Леви уточни, че все още не е напълно сигурно дали ще пътува за Венецуела, където е поканен като член на журито в конкурса за красота Мис Венецуела 2013.

"Получих покана и с голямо удоволствие ще се радвам да отида. Все още снимаме, проверяваме дали ще бъде възможно да присъствам, ако няма усложнения със снимките, тъй като вече сме в последните седмици, но ако не, следващия път."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!