понеделник, 9 септември 2013 г.

Елизабет Гутиерес е щастлива с Уилям Леви и не бърза а се омъжва


Половинката на Уилям Леви, актрисата Елизабет Гутиерес увери, че продължава да е много щастлива с него и че макар че би се радвала двамата да се оженят някой ден, не бърза, тъй като за всяко нещо си има време.

"Опитваме се да се забавляваме и да се наслаждаваме на моментите ни като семейство. Няколко пъти се говореше, че ще се женим, и това би ни харесало, но мисля, че за всяко нещо си има време. Не бързаме, смятам че за нас най-важното е съюза, семейството, което имаме, останалото идва, когато трябва да дойде", заяви Елизабет.

Освен това, въпреки че са заедно от 11 години, връзката им не е попаднала в капана на монотонността, тъй като си дават време като двойка.

"Уилям продължава да е същия, какъвто е бил винаги. Откакто го познавам той е винаги весел, винаги благодарен, не е изгубил почва под краката си нито за миг."

От няколко месеца Елизабет живее в Мексико при Уилям, който се снима в теленовелата "Бурята" ("La Tempestad"), тъй като сама признава, че не е могла да издържи далеч от него. По повод на непрестанните слухове за връзка между него и екранната му половинка в продукцията Химена Наварете, Елизабет е категорична, че не се притеснява от това.

"Това е част от шоуто. Аз също съм актриса и знам перфектно какво става. Важното е да имаме добра комуникация помежду си; мисля, че досега се справяме много добре."

Въпреки че е получила няколко предложения за работа в Мексико, Елизабет признава, че ги е отхвърлила, защото иска да съсредоточи усилията си върху американския пазар.

"Имах няколко предложения, но истината е, че чакам, не знам, искам да се съсредоточа повече върху американския пазар. Харесва ми актьорската професия, но искам предизвикателство за кариерата си. Така че преглеждам предложения, но съм малко по-внимателна с това, което избирам, защото децата са още малки. Тук сме в Мексико и ми харесва да бъда с тях, да им се радвам докато са мънички."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!