сряда, 11 септември 2013 г.

Дъжд от звезди в третия сезон на наркосериала "El Capo"


В Колумбия се снима трети сезон на "Босът" ("El Capo") - нашумелият наркосериал на RCN и FOX Telecolombia, които не пестят средства, за да го превърнат в мега продукция. Точно затова, продуцентите са включили в каста някои от най-популярните актьори в Латинска Америка, като според слухове се опитват да привлекат дори и звезди от Холивуд. Очаква се част от сцените да бъдат заснети в САЩ, Италия, Япония и Мексико.

Начело на сериала застава Марлон Морено в ролята на Педро Пабло Леон Харамийо, заедно с Оскар Борда и Кристина Уманя.

Сред новите лица на продукцията са Хуан Алфонсо Баптиста - Ел Гато (на снимката), Ана Лусия Домингес, Лорена Меритано, Алфонсо Ерера, Марсело Дос Сантос, Хуан Карлос Варгас, Наталия Херес, Мишел Мантерола, Джоана Моралес и др.

Този път Педро Пабло Леон Харамийо ще предизвика международната мафия, в която Марсело Дос Сантос ще бъде много зъл италианец, който ще отприщи жестокостта на "Боса". В този сезон лидерът обещава да сложи край на наркотрафика на цялата планета, за да се възстанови от щетите, причинени й от бича, наречен кокаин.

Все още няма насрочена премиерна дата, но се предполага, че "Босът 3" ще тръгне на екран в САЩ в началото на следващата година. В Колумбия стартът ще бъде на по-късен етап, заради ниския рейтинг на втория сезон.

Предлагаме Ви да видите официалния трейлър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!