четвъртък, 19 септември 2013 г.

Лисет Морелос и Себастиан Сурита ще оглавят новата теленовела на Телемундо "La Impostora"


Тъй като снимките на "Дамата и работникът" ("Dama y Obrero") на Телемундо вече са доста напреднали, от компанията работят усилено по продукцията, която ще наследи мястото й. Става въпрос за теленовелата "Измамницата" ("La Impostora"), която беше представена по време на Ъпфронта на Телемундо за сезон 2013-2014.

Според все още непотвърдена официално информация, актьорите, на които ще бъдат поверени главните роли, вече са избрани и това са Лисет Морелос ("Аурора", "Непокорен ангел", "Неукротима душа") и Себастиан Сурита ("В името на любовта", "Непокорно сърце").

Историята е римейк на чилийската теленовела от 1999 "Веселият хълм" ("Cerro Alegre").

"Измамницата" е романтична история с нотки на класическа мелодрама, чието действие се развива в Плая дел Кармен, сърцето на Ривиерата на Маите. Сюжетът проследява приключенията на Бланка Гереро  - красива жена, която мечтае да стане актриса, но си изкарва прехраната като сервитьорка в живописен ресторант, обслужващ туристите. Бланка получава своя голям шанс, когато е наета от известния Холивудски актьор Адриано Ферер да се представи за Виктория Сан Марино, милионерка от Ню Йорк. Под предлог, че иска да инвестира в бизнеса на семейство Алтамира, тя трябва да се внедри сред тях с тайната цел да открие местонахождението на сина, който Адриано е имал преди двадесет години от Александра, вече покойната дъщеря на семейството. Планът на Адриано е изложен на риск, когато Бланка се влюбва в Едуардо, привлекателната и харизматична издънка на клана Алтамира.

Това е сюжетът на теленовелата, представен по време на Ъпфронта, като заснетото пилотно промо, което можете да гледате по-долу, е с участието на Литци, Фабиан Риос, Фелисия Меркадо и Херардо Мургия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!