петък, 27 септември 2013 г.

Габи Еспино е лицето на новия брой на списание "Siempre Mujer"


"Любовта - живея чрез нея, с нея и за нея. Любовта е чувството, което направлява живота ми." С тези думи венецуелската актриса Габи Еспино определя своята мантра.

Габи е лицето на новия брой (октомври/ноември) на списание "Siempre Mujer", който обединява група от успели жени, отдали се в услуга на обществото.

Актрисата, която в момента се снима в главната роля в теленовелата на Телемундо "Santa Diabla", признава, че е научила много повече за стойността на тази дейност след като се е събрала с половинката си Жанкарлос Канела, който подкрепя различни каузи и организации, като например Международния спасителен комитет (IRC), който оказва хуманитарна помощ и подкрепа на хората, станали жертви на военни и терористични конфликти.

В списанието Габи говори и за това, което я прави щастлива: "Да виждам личицата на децата ми здрави и щастливи всеки ден", а също и за най-големите си постижения: "Моето семейство и това, че мога да науча децата си колко е важно да бъдеш благодарен на Бог."

Любопитното е, че информацията в списанието е част от интервю с Габи, осъществено от колегата й в теленовелата, актьорът Карлос Понсе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!