четвъртък, 10 октомври 2013 г.

Габи Еспино споделя тайните на красотата си


По време на дебюта си като бизнес дама - откриването на собствен салон за красота в Маями, за което ви разказахме миналата седмица, Габи Еспино сподели как се грижи за външния си вид, нещо изключително важно за всяка актриса.

"Опитвам се да се грижа за храненето си, да пия много вода. Трябва да се избягват големите количества въглехидрати, сладкото."

Габи се старае да комбинира балансирано хранене със спорт, когато снимките на новата й теленовела "Santa Diabla" й го позволяват.

"Много ми харесва да играя Зумба и да правя кардио упражнения. Когато снимам новела, го правя един или два пъти в седмицата, а когато не снимам, се опитвам да ходя поне пет пъти в седмицата."

Актрисата обръща специално внимание на кожата и косата си. "Старая се да се грижа за кожата си, да използвам хидратанти, да си свалям целия грим, най-вече защото в теленовелата ме гримират много. Много се грижа и за косата си, обичам да го правя, особено когато снимам новела или фоотесия, тя се уврежда от прическите, изправянето и всичко."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!