вторник, 8 октомври 2013 г.

Телемундо ще прави теленовела по романа "Клетниците" на Виктор Юго


Американската компания Телемундо обяви по време на пресконференция в Кан, Франция, че подготвя теленовела по класическия роман на Виктор Юго "Клетниците". Начело на историята ще застане Арасели Арамула, която трябваше да участва в друга теленовела - "Изгубени души" ("Almas Perdidas"), но в последния момент плановете бяха променени.

След успеха, който Арамбула постигна с изпълнението на главната роля в "Господарката" ("La Patrona"), тя ще се завърне с първата теленовела на испански език, базирана на класическото френско произведение.

"Много сме горди, тъй като става въпрос за друга голяма продукция, която ще носи нашата марка и която очакваме, че ще постигне отлични резултати по гледаемост", увери Маркос Сантана, президент на Телемундо Инетрнасионал в комюнике до медиите.

Адаптацията на сценария ще бъде направена от венецуелската сценаристка Валентина Парага, която е отговорна за някои от най-успешните продукции на Телемундо през последните години като "Кралицата на Юга" ("La Reina del Sur") и "Господарката" ("La Patrona).

"Тази адаптация на "Клетниците" вече е в етап на препродукция и ще бъде заснета изцяло в Мексико, поради което историята ще разчита на някои външни кадри, които само тази страна може да ни предложи", заяви Джошуа Минц, изпълнителен вицепрезидент на "Развлекателни програми" и генерален директор на Телемундо Студиос.

Минц обяви още, че скоро ще бъдат разкрити имената на актьорите и актрисите, както и на режисьорите, продуцентите и всички останали, които ще се включат в продукцията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!