петък, 25 октомври 2013 г.

Сюжет и трейлър на теленовелата "Lo Que La Vida Me Robo"


За да спаси семейството си от разорение, Монсерат ще се омъжи за Алехандро - мъж, когото не обича и ще се откъсне от истинската си любов. Това е отправната точка на новата теленовела на Телевиса "Това, което ми отне животът" ("Lo Que La Vida Me Robo"), оглавена от Анжелик Бойер, Себастиан Рули и Луис Роберто Гусман.

Действието се развива в живописното селце Агуасул, където живее Монсерат (Анжелик Бойер) - красива млада жена с добро социално положение, което я кара да мечтае за един идеален розов живот. Монсерат непрекъснато се оставя да бъде манипулирана от майка си, Грасиела Хиансити (Даниела Кастро), която се интересува единствено от мнението на обществото и поради това не е готова по никаква причина да изгуби социалния си статус; въпреки че съпругът й Лауро Мендоса (Рохелио Гера), пенсиониран адмирал, е изгубил всичко.

Монсерат се превръща в решение за социално-икономическите проблеми на семейството си, тъй като майка й й е избрала идеалния съпруг - Себастиан де Икаса, син на едно от най-влиятелните семейства в Агуасул. Монсерат обаче не е съгласна да се омъжи за човек, наложен й от удобство, още повече, че тя е влюбена  в друг - Хосе Луис (Луис Роберто Гусман), ефрейтор от флота. Родителите й не знаят за този романс и това измъчва Монсерат.

От своя страна, Хосе Луис чувства, че връзката му с Монсерат не върви наникъде, тъй като дълбоко в себе си знае, че семейство Мендоса никога няма да го приеме, защото няма обещаващо бъдеще, което да предложи на Монсерат.

От друга страна е Алехандро (Себастиан Рули), работник в съседно имение, който мечтае да се издигне. Алехандро научава, че негов баща е дон Бенхамин Алмонте, жесток, властен и богат мъж, който на смъртното си ложе признава истината на сина си. Алехандро не приема добре тази новина, но в същия този момент съдбата го компенсира като го среща с Монсерат, в която се влюбва на мига.

Монсерат решава да отмени годежа си със Себастиан, а майка й Грасиела направо побеснява, защото е виждала в този брак единствен шанс да погаси дълговете си. Грасиела не смята да се обяви за победена и започва търсенето на друг кандидат за дъщеря си. Точно тогава научава, че работникът на име Алехандро е наследник на дон Бенхамин Алмонте, което го превръща в идеалния претендент за Монсерат, тъй като той може да ги спаси и да им позволи да не загубят положението си и привилегиите, с които са свикнали.

В своето отчаяние Грасиела моли Алехандро за финансова помощ и той приема с единственото условие тя да му позволи да ухажва Монсерат. Грасиела не се поколебава нито за миг и приема предложението, но кара Алехандро да се закълне, че Монсерат никога няма да научи за уговорката им.

В същото време Грасиела и амбициозният й син Димитрио (Освалдо Бенавидес) разкриват връзката на Монсерат и Хосе Луис и за да не загубят обещаващото бъдеще, което се очертава пред тях, решават да ги разделят.

Двамата не се бавят дълго при изпълнението на целта си и правят така, че Монсерат напълно да промени мнението си за Хосе Луис, след като властите го обвиняват в убийство, което той не е извършил, арестуват го и го хвърлят в затвора.

Ситуацията се усложнява, когато Грасиела си дава сметка, че Монсерат не иска да приеме ухажването на Алехандро и се вижда принудена да й разкрие истината за финансовото им положение. Въпреки принципите си и с ясното съзнание, че така може да помогне на семейството си да избегне пълното разорение, Монсерат приема да се омъжи за Алехандро, точно когато Хосе Луис се връща, за да й докаже несправедливостта, на която е станал жертва и че истински я обича.

Но е прекалено късно, тъй като Монсерат вече съпруга на Алехандро Алмонте.

Предлагаме ви да видите и официалния трейлър на теленовелата, макар че първата част е без звук...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!