четвъртък, 3 октомври 2013 г.

Сюжет на теленовелта "Por Siempre Mi Amor"


Идния понеделник, 7 октомври, в Мексико ще се състои премиерата на теленовелата "Завинаги моя любов" ("Por Siempre Mi Amor"). Тя разказва страстната любовна история на Исабел и Артуро, двама души, събрани от съдбата, след като преживяват непоправими загуби.

Артуро де ла Рива (Гай Екер) има щастлив 10-годишен брак с Еухения, който споделя с Аранса (Телма Мадригал), единствената си дъщеря, и Соня (Доминика Палета), братовчедка на Еухения, която е тайно влюбена в Артуро. Артуро е архитект и собственик на строителна фирма, в която работи заедно с Бруно, строителен инженер и негов най-добър приятел.

Исабел Лопес Сердан (Сусана Гонсалес) в продължение на две години мисли, че е омъжена за Фернандо Кордова (Ектор Суарес Гомис), когото обича повече от всичко и в когото вярва безусловно. Исабел е интериорен дизайнер и има собствена фирма, в която работи с най-добрата си приятелка Габриела (Марта Хулия).

Двете истории се преплитат, когато Еухения умира внезапно, след като братовчедка й Соня тайно подменя лекарствата й, за да остане с Артуро. В същото време Исабел открива, че Фернандо е измамник, който й краде пари и освен това е женен за Андреа (Габриела Платас), от която има две деца - Естебан (Пабло Лиле) и Анхел, който е роден, по времето, когато се предполага, че Фернандо е женен за Исабел, поради което бракът на Исабел не е валиден.

След тези удари, съдбата среща Исабел и Артуро на един райски плаж на мексиканското тихоокеанско крайбрежие и двамата започват връзка, която ще трябва да се пребори с различни препятствия като манипулациите на Соня върху Аранса, за да не приеме Исабел и жаждата за отмъщение на Фернандо, който в затвора се заклева да унищожи Исабел, след като изпълни присъдата си.

Така минават 10 години и нашата история се премества в настоящия етап, а нашите герои са изправени пред нови препятствия за преодоляване и нови мечти за сбъдване.

В теленовелата участват Сусана Гонсалес, Гай Екер, Доминика Палета, Габриела Платас, Телма Мадригал, Пабло Лиле, Ектор Суарес Гомис, Марта Хулия, Пабло Валентин, Ана Мартин, Умберто Елисондо, Макария, Давид Остроски, Таня Лисардо, Фабиан Роблес, Франсиско Рубио, Силвия Ломели, Арчи Лафранко, София Кастро, Пабло Крус, Ерик Диас, Лус Мария Сетина, Хаде Фрасер, Карлос Спейцер, Йесика Саласар, Вероника Монтес, Фелипе Санчес, Карлос Бонавидес, Исабел Мартинес "Ла Тарабия", Дасия Гонсалес, Рикардо де Паскуал, Ема Ескаланте и децата Мария Хосе Марискал, Кариме Ернандес, Валентина Аусори, Федерико Порас и Камила Пеня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!