четвъртък, 3 октомври 2013 г.

Сюжет на теленовелата "Que Pobres Tan Ricos"


Две семейства, едното богато, а другото бедно, които нямат нищо общо помежду си, но са принудени да живеят в една и съща къща. Това е основната сюжетна линия на новата комедийна теленовела на Телевиса "Que Pobres Tan Ricos" ("Какви богати бедняци") с продуцент Роси Окампо и с актьорите Хайме Камил и Сурия Вега в главните роли.

"Какви богати бедняци" е една история на любов, романтика, срещи, разминавания и безброй забавни заплетени ситуации между две семейства, които нямат нищо общо, но сега са принудени да заживеят заедно в една и съща къща. От една страна семейство Руиспаласиос, милионери с родословие, а от друга, семейство Менчака, средно статистическо семейство от квартала.

Всичко започва с невъзможността баба Мати Руиспаласиос (Кета Лават) да продължи да ръководи семейната компания. Поради това, любимият й внук Мигел Анхел (Хайме Камил), който от осем години живее в Лондон, е принуден да се завърне в Мексико за четенето на специална клауза от завещанието на дядо му, дон Аурелиано, която гласи следното: "Консорциума ще наследи първият от внуците ми, който преди да навърши 35 години е законно женен и има дете от мъжки пол."

Така без да си го поставя за цел, Мигел Анхел се сдобива с амбициозен враг в лицето на братовчед си Алехо (Марк Тачър), който го въвлича в долна измама и в резултат Мигел Анхел и семейството му губят богатството си и всичките си имоти, освен един терен в квартала Ла Нопалера, където за тяхна изненада днес живеят семейство Менчака.

Дон Чуй Менчака (Мануел "Флако" Ибаньес) е бивш борец с прозвището "Синът на Суматра", който преди много години се е запознал с дон Аурелио Руиспаласиос, на когото е изплащал имота малко по малко. След смъртта на богатия бизнесмен, обаче, дългът така и не е погасен и заради това дон Чуй не получава документите на парцела, където освен къщата си, е построил скромен спортен център, който му носи малка печалба и мисли да го трансформира в традиционна мексиканска кръчма с помощта на децата си: Хосе Тисок и Перла Ивет, както и голямата си дъщеря Лупита (Сурия Вега), която има син на име Емилиано, когото дядо му обожава.

Притиснат от обстоятелствата, на дон Чуй не му остава друго, освен да приеме, че Мигел Анхел и богатото му, но вече обедняло семейство, ще се преместят на улица Италия в квартал Ла Нопалера.

От друга страна, под натиск и без пари, Мигел Анхел Руиспаласиос се настанява да живее, или по-точно казано да страда, в квартал Ла Нопалера, придружен от семейството си: майка си Ана София (Силвия Паскел), ексцентрична госпожа от висшето общество, която се занимава с благотворителност, но вътре в себе си ненавижда хората, които не са от "нейната класа"; брат си Леонардо (Диего де Ерисе), който е учил изкуства в Ню Йорк и Фрида (Дани Переа), която привидно има социален дух, но не може да се откаже от луксозния си и комфортен живот.

Сблъсъкът между навиците и обичаите на двете семейства ще бъде неизбежен, но точно в тази хаотична и забавна обстановка Лупита Менчака и Мигел Анхел Руиспаласиос, които в началото ще бъдат посредници на семействата си, накрая ще се влюбят, и заедно ще се изправят срещу семейната вражда, за да защитят чувствата си и да преодолеят всички препятствия, за да открият истинската стойност на живота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!