четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Сюжет на теленовелата "Quiero Amarte"


На 21 октомври в ефира на Канала на звездите в Мексико ще стартира теленовелата "Искам да те обичам" с участието на Кариме Лосано и Кристиан де ла Фуенте. Представяме ви накратко нейния сюжет.

"Искам да те обичам разказва юношеската любовна история на Мауро (Алекс Сирвент) и Флоренсия (Кариме Лосано), които не могат да бъдат заедно заради лошотията на Лукресия (Елене де Тейиту), която е обсебена от Мауро и забременява, за да го хване. Флоренсия решава да се ожени за Давид (Абраам Рамос). С течение на годините Мауро и Флоренсия си дават сметка, че не са щастливи и се опитват да съживят любовта си, но Лукресия не го позволява и се отървава от съперницата си, като предизвиква ревността на Давид, който също умира.

30 години по-късно, когато Мауро (Хосе Елиас Морено) се е примирил с живота си с Лукресия (Диана Брачо), в живота им се появява една жена, за да им напомни за миналото. Тя е Амая, живо превъплащение на Флоренсия, която този път пленява сърцето на сина им Максимилиано (Кристиан де ла Фуенте).

Амая и Максимилиано ще трябва да преодолеят множество препятствия, за да открият, че любовта им е по-силна от огорчението, отмъщението и омразата, създадени в миналото у родителите им и белязали съдбите им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!