понеделник, 11 ноември 2013 г.

Габриел Порас се съвзема трудно след раздялата си със Соня Смит


За Габриел Порас, който в момента играе в театралната постановка "Половина и половина" заедно с Роберто Манрике в Маями, театърът е балсам, който му помага да се съвземе след развода си със Соня Смит след петгодишен брак.

"В началото изпаднах в шок. Беше ужасно. Не исках да излизам от къщи. Стоях затворен. Когато равновесието на човек се наруши по този начин, той не разбира и това е най-трудното, да почувства отново почва под краката си", заяви актьорът.

Все пак, през последните месеци Порас е успял за излекува част от раните си, след като се е вгледал вътре в себе си.

"Сега, когато виждам нещата от разстояние и разбирам причините, които тя е имала да се раздели с мен, си казвам: "Тези неща се случват и в най-добрите семейства.". Разбирам, че животът се променя, че чувствата се променят, че човек може да хареса друг. Това е част от живота, но очевидно в началото боли, в началото плачеш и си казваш: "Какво ще правя? Кой ще ме обича? Никой няма да ме обича!" Но след това си даваш сметка, че имаш много важни неща. Майка ти продължава да те обича и няма значение какво се случва, няма значение какво говорят за теб в пресата."

Порас, който има предстоящи проекти с Телемундо, разказва още какво е научил от развода си. "Какво научих от развода си? Бих казал, лошите неща, които извърших аз. Доброто и лошото в нея няма значение. Трябва да се поуча от грешките, които допуснах в този брак, за да не ги извърша отново, за да станат нещата по-добри. Това е много лична работа и не става въпрос да се хвърля вина, а да се поемат отговорности."

По отношение на бившата си съпруга Соня Смит, която отново откри любовта в лицето на колегата си от теленовелата "Съпруг под наем" ("Marido en Alquiler") Рикардо Чавес, Порас може да каже само хубави неща. "Единственото, което мога да кажа за Соня е, че е най-добрата жена на света, тя е дама и нека Бог да е винаги с нея, защото е една невероятна жена."

В момента актьорът е сам, но е отворен към възможността да оправи сантименталния си живот. "Рано или късно ще срещна някого, защото животът е пълен с цветя. Той е поле, пълно с цветя. Сигурно ще срещна човек, който е за мен. Позитивен съм."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!