сряда, 20 ноември 2013 г.

Ана Бренда Контрерас и Алехандро Амая отложиха религиозната си сватба


Само четири дни преди религиозната си сватба, Ана Бренда Контрерас и половинката й Алехандро Амая изненадващо отложиха събитието. Новината беше оповестена публично чрез съобщение до медиите.

"Чрез настоящото искаме да ви съобщим, че актрисата Ана Бренда Контрерас и годеникът й, тореадорът Алехандро Амая, отлагат религиозното честване на брака си, което трябваше да се проведе идната събота, 23 ноември.

За да не създаваме спекулации, ви информираме, че те са заедно, а причините им са от лично естество. Благодарим за разбирането и разпространението на това съобщение."

По-късно Ана Бренда също остави своето послание във Фейсбук.

"Приятели и роднини, съобщавам ви оттук, че по лични причини за момента сватбата се отлага. Моля ви за извинение за причиненото неудобство и ви моля да съобщите и на останалите поканени. Много ми е неудобно и моля за вашето разбиране и подкрепа. Благодаря."

Ана Бренда и Алехандро Амая се ожениха на тайна церемония в Лас Вегас през април тази година. След като няколко пъти отрекоха този факт, накрая двамата публично признаха, че вече са съпруг и съпруга. За момента не са ясни причините за отлагането на религиозната сватба, нито дали изобщо тя ще се състои в бъдещето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!