понеделник, 4 ноември 2013 г.

Химена Наварете се отдава на заслужена почивка


След като теленовелата "Бурята" излъчи последния си епизод в Мексико, Химена Наварете ще се отдаде на заслужена почивка и ще обмисли спокойно всички нови предложения за работа, които получава. Първото, което мексиканката планира да направи е да посети семейството си, което не е виждала от няколко месеца.

"Спокойствието е следващият ми проект. Имам нужда да си почина, да се наспя, да отида в Гуадалахара, тъй като от февруари не съм виждала семейството си. Липсват ми много и вече искам да съм с тях", коментира бившата кралица на красотата.

Предполага се, че след това Химена ще се върне в Ню Йорк, за да поднови кариерата си на модел, както и за да усъвършенства английския си, тъй като тя неведнъж е коментирала, че би искала да продължи да се развива като актриса, но в холивудското кино, следвайки стъпките на Салма Хайек.

След успешния си дебют в теленовелата "Бурята", актрисата е ухажвана от неколцина от продуцентите на Телевиса, като едно от отправените й предложения е да изпълни главната роля в римейка на "Мария от квартала" ("Maria la del Barrio"), някога оглавена от Талия, който в момента подготвя Натали Лартийо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!