петък, 29 ноември 2013 г.

Започнаха снимките на "Camelia, la Tejana"

Тази седмица в Мексико Телемундо и Аргос започнаха снимките на новата си копродукция "Тексаската Камелия" ("Camelia, la Tejana"), оглавена от Сара Малдонадо и Ерик Айсер.

"Тексаската Камелия" е вдъхновена от едноименната песен на популярната мексиканска група Los Tigres Del Norte. Историята започва през 70-те години на миналия век, а в центъра й е млада, красива и невинна жена на име Камелия, която се опитва да избяга от Дон Антонио, един от най-могъщите наркотрафиканти в Мексико.

Докато бяга от малкото си село, Камелия открива любовта с Емилио Варела, мъж, който по-късно ще я предаде и това ще я накара да поеме по един престъпен път, който ще промени живота й завинаги.

Силата и характерът на Камелия ще я превърнат в легенда. Тя ще стане най-търсената от закона жена и от двете страни на Американо-Мексиканската граница.

Сериалът, който се стреми да постигне успеха на предшествениците си - "Кралицата на Юга" ("La Reina del Sur") и "Господарят на небето" ("El Senor de los Cielos"), ще се състои от 60 епизода, които ще бъдат излъчени от канал Телемундо през следващата година. В някои от останалите роли са актьорите Андрес Паласиос, Тамара Масараса, Естефания Вияреал и Луис Ернесто Франко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!