четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Кристиан де ла Фуенте за ролята си в теленовелата "Quiero Amarte"


Кристиан де ла Фуенте се завърна в мексиканските теленовели с новата продукция на Карлос Морено "Искам да те обичам" ("Quiero Amarte"), в която си партнира с Кариме Лосано.

"Много съм доволен от този проект. Когато приключих "Смела любов" ("Amor Bravio"), се бяхме разбрали с Карлос Морено да работим отново заедно, не знаехме в кой проект ще бъде, коя теленовела, но се разбрахме, че искаме да работим отново заедно. След това се взе решение да бъде в тази история и така се роди Максимилиано."

Максимилиано Монтесинос Угарте, на 34 години, е привлекателен и прям мъж, с голямо сърце и ценности и е влюбен в Амая Серано (Кариме Лосано).

Чилиецът уверява, че мексиканската публика се отнася много добре с него. "Хората са много мили и аз съм щастлив, че мога да бъда в тази страна, която наистина ме посрещна с отворени обятия. Като чужденец е приятно да се чувстваш добре приет."

Кристиан е доволен отново да работи с Кариме Лосано, с която си партнира през 2005 година в теленовелата на Venevision "Мечтите са безплатни". "Винаги е хубаво да работиш с някой, когото познаваш и особено, когато този някой е толкова работлив и професионален."

Актьорът, който участва и в теленовелата "Непокорно сърце", заедно с Арасели Арамбула и Едуардо Янес, уверява, че е много взискателен към себе си. "Винаги се опитвам да изисквам от себе си максимума, да давам 200 процента в това, което правя, защото веднъж взето решението, остава за цял живот, така че трябва да се опитваш да го изпълниш по най-добрия начин, да не се налага да повтаряш."

За разлика от много други актьори, за него рейтингът има значение. "Човек се тревожи за рейтинга, тревожи се за публиката по време на театрално представление. Никой не иска да играе пред празен театър и никой не иска да участва в проект, който не се гледа от никого."

В момента Кристиан живее в САЩ и разкрива, че непрестанните пътувания са доста неприятни. "Винаги, когато човек работи далеч от дома трябва да пътува и това си е саможертва. Пътувам всяка седмица, за да снимам в Мексико и през уикендите се прибирам у дома."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!