сряда, 18 декември 2013 г.

Едит Гонсалес и Маурисио Ислас ще оглавят теленовелата "Las Bravo"

След успеха, който пожънаха през  2011 с теленовелата "Червено небе" ("Cielo Rojo"), Едит Гонсалес и Маурисио Ислас ще си партнират отново в предстоящата продукция на Ацтека "Жените Браво" ("Las Bravo"). Новината беше оповестена от продуцентката Марикармен Маркос, като стана ясно още, че теленовелата ще бъде базирана на чилийската история "Лас Вегас".

Ектор Аредондо, Педро Сикард, Ламбда Гарсия, Хуан Видал, Алберто Касанова, Фернанда Кирос, Полет Ернандес, Каролина Миранда, Карла Карийо, Сеси Пиньейро, Тамара Фаскович, Умберто Буа, Анхелес Марин, Фабиана Персабал и Маурисио Аспе също ще бъдат част от новата теленовела.

"Las Bravo" разказва историята на едно семейство с добро икономическо положение, съставено предимно от жени, които живеят в свят без любов и са изпълнени с предразсъдъци, докато бащата на семейството умира, оставяйки след себе си огромен дълг, който Валентина и трите й дъщери: Адриана, Роберта и Фабиана, ще трябва да платят, за да не останат на улицата. Тази ситуация ще има помогне да започнат да гледат на живота по друг начин и най-вече да си дадат сметка, че единствената възможност, която имат да излязат бързо от разорението е да застанат начело на един много специфичен бизнес: нощен клуб за жени.

Валентина и дъщерите й ще трябва да изоставят порядките и предразсъдъците и да заработят рамо до рамо с група мъже със същата нужда просто да се препитават, но и без минимален опит в бизнеса. Заедно ще преживеят моменти на себеопознаване, на борбата за мечтите си, независимостта си и най-вече за любовта.

"Жените Браво" ще трябва да отворят сърцата си и всяка от тях да се изправи пред радостта, болката, илюзията и надеждата на една нова любов.

Теленовелата ще стартира в ефира на мексиканския канал Ацтека Тресе през първото тримесечие на следващата година, като ще замести "Мъж трябваше да бъдеш" ("Hombre Tenias Que Ser").

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!