сряда, 8 януари 2014 г.

Убиха актрисата Моника Спиър във Венецуела

Актрисата и бивша мис Венецуела Моника Спиър и бившият й съпруг бяха застреляни от престъпници по време на въоръжен грабеж на една от главните магистрали във Венецуела, а 5-годишната им дъщеря Мая беше простреляна в крака, поради което в момента е хоспитализирана.

29-годдишната Моника и 39-годишният й бивш съпруг, ирландецът Томас Хенри Бери, са били застреляни при обир на магистралата, свързваща най-голямото търговско пристанище в страна Пуерто Кабейо с град Валенсия, на 170 км от столицата Каракас.

Телата са били открити във вътрешността на автомобила, с който са пътували късно вечерта в понеделник. Както изглежда, колата е спукала гума заради поставен тъп предмет на пътя и докато са се опитвали да я сменят, актрисата и бившият й съпруг са били нападнати.

По данни на полицията вече има задържани няколко лица, някои от които непълнолетни.

Моника Спиър беше коронована като Мис Венецуела през 2004 година и стана пета финалистка на конкурса Мис Вселена. Дебютът й в теленовелите беше през 2006 година във венецуелската продукция "Презрението" ("El Desprecio"). Участвала е също в теленовелите "Братовчедка ми Сиела" ("Mi Prima Ciela), "Открадната невинност" ("Calle Luna, Calle Sol"), "Перфектната жена" ("La Mujer Perfecta") и "Събрани от звездите" ("Que el Cielo Me Explique"). Последните й два проекта са за Телемундо - в теленовелата "Диво цвете" ("Flor Salvaje"), в която си партнира с Роберто Манрике и латиноамериканската версия на турския сериал "Забраненият плод" - "Забранена страст" ("Pasion Prohibida"), в която си партнира с Жанкарлос Канела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!